Dell'in Venue 8 7000 Ultra İnce Tablet

Tablet sadece 6mm, ya da yaklaşık 0.24 inç kalınlığında: Dell Venue 8 7000 Serisi Intel Atom işlemci Moorefield, yüksek çözünürlüklü ekran, Intel RealSense Anlık kamera ve bir süper ince durumdan oluşan bir Android tabletir.

Dell, önümüzdeki birkaç hafta içinde yaklaşık 499 dolar fiyat üzerinden tableti sataşa sunması bekleniyor ve bu hafta tabletin kablosuz test sonuçları ile birlikte, bir kullanıcı kılavuzunu ve fotoğrafları FCC sitesinde ansızın çıkageldi.

Tablet 8,4 inç, 2560 x 1600 piksel OLED ekran, Intel Atom Z3500 serisi işlemciye sahip ve Intel’in RealSense Anlık kamerasıyla gelecek. 3D görüntüler çekmenize ve bunları düzenlemenize olanak sağlayan 3D efektleri fotoğraf uygulanabilecek.

FCC belgeler, tabletin 21 Wh pile sahip olduğunu ortaya koymaktadır ve kullandığı bir mikro USB kablosu ile cihazın şarj edileceği gözükmektedir. Tablet RealSense kamerasına daha yakından bakmak istediğinizi biliyoruz ve fotoğraf çekerken çıkan sonuçların neye benzediğini göstermek fotoğraflar da sızan haberlerde yer alıyor.

Dell’in tabletinde microSD kart yuvası vardır ve Dell SIM kart yuvasına sahip olan bir LTE / HSPA + model sunmayı planlıyor gibi görünüyor.

Dell'in Venue 8 7000 Ultra İnce Tablet
Dell’in Venue 8 7000 Ultra İnce Tablet

Kaynak: DaveZatz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz