Microsoft'un Music Fiyatları Promosyonlu

Microsoft, her hafta derinden indirimli MP3 albümleri sunar. Geçen ay Müzik Fırsatlarını başlattı. Normalde bu size 0,99 dolar ve 1,99 dolar fiyat ile her biri için yaklaşık 100’den fazla müzik sunan DRM-free albüm puanı kazandırır.

Ancak Microsoft tatil için bazı şeyleri baz aldı. Önümüzdeki 20 gün içinde ücretsiz 100 albüm alabilinecek ve bu fırsatlar normal ürünün üstünde yer alıyor. Bu hafta 1,99 dolar fiyatla bir ve her biri için 50 kutu set dahil etti. Bu kutu setlerinden oluşan malzemenin en az bir kaç albümü içermesi söz konusudur.

Ne yazık ki Müzik promosyonları yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanılabilir. Fiyatları ve bu fırsatlar elde etmek Windows 8.1 bilgisayar veya Windows Phone cihaz gerektirir.

Eğer bu şartlardan birine sahip değilseniz yapmanız gereken tüm Windows veya Windows Phone uygulamasını indirmek veya bilgisayarınıza veya mobil cihazda Xbox Music uygulaması tanıtılmaması yapmaktır.

Tatil fırsatları oldukça heyecan verici olsa da Kutu kategorisinde ayarlar içinde, bazı deli iyi fırsatlar daha vardır. Örneğin sadece 1,99 dolar için Minnettar Ölüler (103 parça) tam stüdyo kayıtları alabilirsiniz ya da 165 parça ile komple Led Zeppelin alabilirsiniz. Bugün 8 dolar harcayarak 7Gb müzik indirme sona erdi.

Microsoft'un Music Fiyatları Promosyonlu
Microsoft’un Music Fiyatları Promosyonlu

Kaynak: Blog Windows

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz