Dell'in Küçük Oyun PC’si Alienware Alfa

Dell bu yaz Alienware Alfa adında bir küçük oyun form faktörlü masaüstü PC tanıttı. Ürün artık nakliyeye hazır olarak dağıtımı bekliyor.

Başlangıçta Valve Linux tabanlı Stream işletim sistemini çalıştıran bir Stream Makinesi olan Alienware Alfa şu anda Windows ile nakliye olacak şekilde tasarlanmıştır. Bunun için 2015 yılına kadar Stream OS başlatılmasını geciktirmek için Valve’nin kararını teşekkür edebilirsiniz.

Windows tabanlı Alienware Alpha fiyatları 550 dolar üzerinden başlayacak.

Bilgisayar, Windows 8.1 çalışırken, aynı zamanda Stream oyun istemcisi ile gelecek ve Big Picture kullanıcı arabirimi önceden yüklenmiş olarak kullanıcılara sunulacak. Aslında, ilk PC’yi açtığınızda, o oyun merkezli kullanıcı arayüzü yerine tipik bir Windows masaüstüne önyüklemesi alacaksınız. Bunun için şaşırmanıza gerek yok.

Dell ayrıca sadece tam teşekküllü bilgisayar için bir oyun konsolunu da sisteme konumlandırıyor.

Bilgisayar 8 inç ve 2.5 inç yüksek ilgili önlemler ve Xbox 360 kablosuz oyun denetleyicisi ile geliyor ve depolama 2TB olacak. 802.11ac WiFI, 8GB RAM, Core i7 Haswell işlemciler ile Intel Core i3 mevcut olacak ve NVIDIA grafik Maxwell ile birlikte gelecek.

Dell'in Küçük Oyun PC’si Alienware Alfa
Dell’in Küçük Oyun PC’si Alienware Alfa

Kaynak: Dell

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz