Chromebook

Google bir süre Chromebook’ları satın müşterilerine ücretsiz bulut depolama 100GB sunmaya karar vermiş ve uygulamıştı. Artık yine Chromebook‘u satın alırsanız ve 1 Ocak’tan sonra ücretsiz Google Drive depolama alanı 1TB alırsınız. Şimdi şirket kendi oyunlarını hızlandırıyor.

Google normalde bu tür depolama için 240 dolar ücret alır ve bunun olduğunu düşündüğümüzde bu oldukça iyi bir anlaşma olduğunu anlamış oluruz yani isterseniz küçük olan 199 dolarlık Chromebook’u satın alabilirsiniz.

Google Drive dosyaları, resimler ve diğer medyaları depolamak ve paylaşmak için kullanabileceğiniz bir çevrimiçi depolama hizmetidir. Google Dokümanlar, oluşturmak, düzenlemek ve elektronik tablolar, metin belgeleri ve sunumlar işbirliği sağlayan bir online ofis paketini ev de bulunduruyor.

Google 1TB kulübü tek şirket değil. Microsoft, Microsoft Office 365 aboneye kendi OneDrive hizmet üzerinden online depolama terabaytları içeriyor. Bu durum yılda 70 dolar fiyat ile Word, Excel, PowerPoint erişimi ve diğer Office uygulamaları için Microsoft bulut depolama 1TB hizmetini almak anlamına geliyor. Dahası, birçok ucuz dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için ücretsiz Office 365 Kişisel bir 1-yıllık abonelik ile geliyor.

Chromebook
Chromebook

Kaynak: The Verge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz