Çocuklar İçin Doctor Who Çıktı

Eğlenceli olabilir, ancak öncelikle öğrenilmesi gerekenler kesinlikle var. Kim daha iyi olacak? Bu kodlama oyunu çocuklara öğretmek için yaratıldı.  Dalek ve Doctor Who kodlama kesinlikle zeka gelişimine katkı sağlayacak. Her şey ve herkes gibi en sevilen oyunlardan biri olacağı düşünülüyor. Ayrıca Doctor Who kodlama dünyası hakkında bilinmesi gereken ne varsa çocuklara öğretmek için kullanılabilir.

Doctor Who kendi programlama dersleri almak için bilgisayarda olmak zorunda kalmazsınız. Tablet için de kullanabilirsiniz. BBC’nin eğitim kodlama oyunu, Doctor ve Dalek (Amazon üzerinden ve Google Play üzerinden satışa sunulacak) iPad ve Android tablet üzerinde bu sayede kullanılabilecek.

 

Çocuklar İçin Doctor Who Çıktı
Çocuklar İçin Doctor Who Çıktı

Daha önce olduğu gibi çoğunlukla aynı talimat tabanlı Boole mantığı bulmaca çözeceksiniz. Ancak Dalek arkadaşı kullanmak için birkaç yeni seviyeler ve yeni yetenekler kazanmanız gerekecek. Oyun hala ücretsiz ama ne yazık ki şu anda İngiltere’de kullanılabilir.  Sadece çocuk oyunu gibi değil de doktora yardımcı olan bir gizem gibi düşünün. Daha sonra BBC oyunu dünya çapında kullanılabilir hale getirecek.

Kaynak: Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz