Microsoft bu hafta Android için özel bir pitoresk uygulama yayınladı. Uygulama kilit ekranına Bing arama motorunu ekleme yeteneği de dahil olmak üzere bir dizi özellik getiriyor.

Yeni Android uygulamada kilit ekranında cevapsız aramaları ve metin mesajlarını görmenin yanı sıra konum, haber ve bölgesel takvimle, Android akıllı telefon kilit ekranında yer alabilir.

Android için Microsoft pitoresk uygulaması Microsoft Garage projesi olarak oluşturulan ve kilit ekranında bir görüntü yanı sıra hızlı Bing arama olanağı getiriyor. Pitoresk uygulama aynı zamanda Bing telefonun sadece sallayarak veya sağa kaydırarak ana sayfalarda son 6 gün kullandıklarınızı özelleştirmenize izin verir. Detaylı özellikleri aşağıda yer almaktadır.

– Güzel Bing Anasayfa görüntüleri: Kilit ekranı güzel günlük Bing görüntüleri ile güncellenecek. Son 6 gün içinde kullandığınız görüntüleri değiştirmek için telefonunuzu sallayın.

– Kilit ekranında ara: Kilit ekranından doğrudan web üzerinde herhangi bir şey aramak için telefonunuzun kilidini açmak zorunda kalmadan tüm bağlantılı sayfaları okuyabilirsiniz.

– Son haberler: Kendinizi en son haber başlıkları ile güncel tutun ve sadece makaleleri okumak kadar dokunun.

– Hava: Hava bulunduğunuz yerdeki ne olduğunu öğrenin; Uzun hafta ayrıntılı hava tahminleri almak için simgelere dokunun.

– Ekranda Bildirimler: hızlı bir şekilde cevapsız aramalara ve mesajlar bakın. Hızlı arama veya Ana ekranda mesajlara cevap verin.

 

Microsoft Pitoresk Uygulaması Harikalar Yaratacak
Microsoft Pitoresk Uygulaması Harikalar Yaratacak

– Kamera ve Telefon kontrolleri: Kilit ekranından telefonunuzun kamera erişin; WiFi değiştirin, Bluetooth, ses, parlaklık ayarlarına dokunu. Ayrıca kilit ekranında ışık için telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Kaynak: Android Centre

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz