Banner Saga iOS ve Android Cihazlarda

Banner Saga mobil cihazlarda mükemmel bir RPG için arayanlar uygun bir oyun. Banner Saga hem iOS hem de Android cihazları için artık kullanılabilir. Satın almak isteyenler için oyunun 9,99 dolar fiyatında olduğunu bildirmek gerekir.

Banner Saga oyun hikayesi farklı açılardan görmek için farklı kiralama modlarında oynanıyor ve detaylı hikayesi ile birlikte iPod Touch, iPhone, iPad ve Android cihazlar için uyumlu ve çok iyi bir strateji ve RPG oyunu.

Banner Saga Viking temalı taktik RPG geliştirici Stoic tarafından yapıldı. , üçlü oyun geliştirici indie BioWare tarafından gerçekleştirildi. Banner Saga teknik direktörü John Watson basın açıklamasında şu sözleri söyledi:

-Bizim ilk prototipimiz Banner Saga, tablet ve akıllı telefon ve mobil cihazlar tabanı için tasarlanmıştır. Oyunun epik hikayesi, ekran dönüş tabanlı stratejik mücadelesi ile animasyon altın çağına sizi geri döndürecek. Elden boyanmış manzaraya dokunun, şimdi oyuncular yepyeni bir topluluk oluşturacak ve biz Banner Sag’yı ortaya çıkardığımız için heyecanlıyız.-

Bu yılın başlarında Banner Saga, PC ve Mac OS X için başlattığı oyunu artık iOS ve Android cihazlara dsa yöneltti.

Stratejik seçimler için doğrudan kişisel yolculuk yapmayı etkileyen destansı bir rol oynayacaksınız. Bu çarpıcı hikayede sert manzara karşısında karavan ile giderken müttefik olacaksınız. Dikkatle tüm uygarlığı tehlikeye atan yeni bir tehditlerle mücadeleye yardımcı olacaksınız.

Banner Saga iOS ve Android Cihazlara İndirilebilir
Banner Saga iOS ve Android Cihazlara İndirilebilir

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz