Yeni Sony Xperia Z4 akıllı telefon hakkında söylentiler oldukça yayıldı ve yakışıklı Mart ayı başında Mobil Dünya Kongresi’nde resmen ilan edilecek. Cihaz ilan edilmeden önce ise şimdi yeni bir fotoğraf yayımlandı.

Açılışında fazla renk seçenekleri olmaması siyah ve beyaz iki renk olarak göze çarpan resimde de görebileceğiniz gibi iddia edilen yeni Sony Xperia Z4 akıllı telefonun ön paneli çekilmiştir.

Sony Xperia Z4 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip olacak 5.2 inç ekran özelliği ile geleceği söyleniyor.

Yeni sekiz çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile güçlendirilmiş olacak ve yakışıklı aynı zamanda 4 GB RAM ile gelecek.

Cihazınızdaki diğer söylenti özellikler ise, yeni Sony Exmor RS kamera, Sony’nin Exmor RS sensörü mevcut olan 20,7 megapiksel sürümü ama yeni modül 22 megapiksel sensör özelliği taşıyacak.

Android 5.0 Lollipop ile başlatılması beklenen cihaz geniş Z4 Ultra ve Z4 Compact içerecek. Cihazın söylenti olarak yayılan başka versiyonları da var.

 

Bu Ön Panel Yeni Sony Xperia Z4’e Ait!
Bu Ön Panel Yeni Sony Xperia Z4’e Ait!

Önümüzdeki ay Mobile World Congress’nde resmi yapılacak olan açılışta Sony’nin yeni akıllı cihazları hakkında tüm bilgiye sahip olunacaktır.

Kaynak: GSM Dome

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz