Instagram Videolarına Güncelleme

Instagram bugün Vine’da bulunan uygulamaları kullanan verilerin sürekli Instagram video döngüleri halinde yayınlandığını söyledi ve kendi iOS uygulaması video hizmeti ile yeni bir güncelleme yayınladı.

Daha bir yıl önce hizmetine aldığı 15 saniye videoları ekledikten sonra, Instagram ve Facebook şirketi şimdi ücretsiz iTunes App Store’dan indirmek için kullanılabilir olan iOS uygulaması yeni bir sürümünü yayımladı.

IOS Instagram uygulaması özellikleri, ücretsiz, özel tasarlanmış filtreler ile fotoğraf ve videoları düzenlemek için yeteneğinin olmasıdır. Parlaklık, kontrast ve doygunluk, gölgeler, vurgular ve perspektifini değiştirmek için on gelişmiş yaratıcı araçları ile fotoğraflar geliştirilebilir.

Bunun yanı sıra zaten hesaplara ve fotoğraflara dayalı takip edilecek insanları bulmak şimdi sürekli döngü sayesinde daha kolay olacak. Videolar Instagramda en özel dahili sabitleme sinematik görünecek

Anında Facebook, Twitter, Tumblr ve diğer sosyal ağlar üzerinde fotoğraf ve video paylaşmak yeteneği de verildi. Tüm dünyada Instagramcılar ile bağlanıp onların fotoğraf ve videoları takip edilebilecek. Arkadaşlara da doğrudan özel fotoğraf ve video mesajları gönderilebilecek.

 

Instagram Videolarına Güncelleme
Instagram Videolarına Güncelleme

Yeni iOS Instragram uygulaması hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntılar için iTunes App Store web sitesine bakabilirsiniz.

 

Kaynak: Tech Crunch

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz