Bloodborne Collector’s Edition İçeriği Ön Siparişe Sunuldu

Oyuncular sabırla nihayet 25 Mart 2015 tarihinde Avrupa’da piyasaya olacak olan yeni PlayStation 4 özel Bloodborne Collector’s Edition oyunun serbest bırakılması için bekliyor.

Sony oyun lansmanları ve şimdi ön sipariş için kullanılabilir olan 80 € fiyatlı Bloodborne Collector’s Edition ayrıntılarını yayımladı.

Sony Computer Entertainment Europe Chris Brown Sony Ürün Müdürü, geçen haftaki PSX benzersiz Chalice Dungeon özelliği ve yeni multiplayer detayları ortaya koyması ardından, özel ön-sipariş teklifleri ile birlikte Bloodborne Collector’s Edition iki yeni sürümleri ortaya çıkarmak için heyecanlı olduğunu bildirdi. Sadece PlayStation 4 için, seçilmiş perakendecilerden edinilebilir bazı ön sipariş bonusları olduğunu da açıkladı.

Bloodborne Collector’s Edition SteelBook iç ve dışarı yazılamla benzersiz sanat özellikleri ve ön sipariş teşviklerine özel bir oyun olan SteelBook Cleaver Saw yayınlanacak.

Bloodborne Collector’s E Nightmare Edition yerel katılımcı perakendeci ön sipariş tüm mevcut olacak.

Bloodborne Collector’s Nightmare Edition benzersiz öğeleri içeriyor.

– Bloodborne Collector’s Edition PS4 oyunu –

– SteelBook durum –

– Özel konsept sanat Premium sanat kitabı –

– Oyunun Dijital müziği –

– Bloodborne Collector’s Edition gotik dizüstü –

– Quill’in ve kırmızı mürekkep seti –

– Top Hat Messenger cilt –

– Bell biblo –

Ayrıntılar için PS blog web sitesine üzerinden yeni Bloodborne Collector’s Edition hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

 

Oyuncular sabırla nihayet 25 Mart 2015 tarihinde Avrupa'da piyasaya olacak olan yeni PlayStation 4 özel Bloodborne Collector’s Edition oyunun serbest bırakılması için bekliyor.
Bloodborne Collector’s Edition İçeriği Ön Siparişe Sunuldu

Kaynak: PlayStation Blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz