Baldur’s Gate 2 Enhanced Versiyon Android, Linux ve iPhone İçin Kullanılabilir

Android, Linux ve iPhone kullanıcıları için sabırla beklenen oyun nihayet üç platformlarda kullanılabilir olacak.  Baldur’s GATE 2 Enhanced Edition merakla beklenen lansmanı bugn gerçekleştirildi.

Baldur’s Gate 2 Enhanced Edition zaten Mac, PC ve iPad  üzerinde bir süredir mevcut olmuştur ve daha sonra  Windows Phone dışında kalan tüm platformlarda oynamak için hazır olacaktır.

Başlangıçta Gelişmiş Dungeons değiştirilmiş bir sürümünü kullanarak BioWare tarafından geliştirilen ve ınterplay Entertainment tarafından 1998 yılında yayınlanan Baldur’s Gate II oyunu hayata geri getiren yeni Baldur’s Gate II Enhanced Edition oyun severlere sunulacak.

Kaçırılan, Tutuklu, İşkence, Sihirbaz Irenicus size hakkı olan güçleri sunmaya çalışırken kendi kalesinde tutsak tutar.

Eğer içinizde kötülük karşı koyabilir, kahramanca bir his vars  bu oranlarda bir efsane kurma ve sonuçta rüyalarınızı ziyaret eden koyun özünü yok edebilirsiniz. Yoksa alemlerin genelinde yıkım başlayacak, bölünecek ve cinayet yeni Rabbine godhood’a yükselirken, seni canavarca doğa saracak.

Baldur’s Gate 2 Enhanced Edition PC, Mac, iPad, Android’e eleştirmenlerce beğenilen rol yapma deneyimi getiriyor.

Ne yazık ki fiyatlandırma konusunda henüz bir bilgi piyasaya sürülmemiştir. Ancak en kısa sürede her zaman olduğu gibi güncel olarak haberleri size ileteceğiz.

 

Baldur’s Gate 2 Enhanced Versiyon Android, Linux ve iPhone İçin Kullanılabilir
Baldur’s Gate 2 Enhanced Versiyon Android, Linux ve iPhone İçin Kullanılabilir

Kaynak: Euro Gamer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz