iPhone’a Yeni Bir Klavyem Tasarlandı

Yeni iPhone klavye Next olarak adlandırılıyor ve bu hafta Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde yayına başladı. iPhone için mükemmel klavye olarak pazarlama yapılıyor.

Next süper hızlı düzenleme, akıllı yazma, anlık emojiler ve güzel temalar ile parmaklarınızın ucunda daha fazla güç olabilir. iPhone kullanıcılarına güç sağlama özellikleri hakkında daha fazla kolaylık için tasarlanmıştır.

Sadece doğru noktaya imleci hareket ettirmek için uğraşmanız gerekiyor olabilir. Elveda deyin, hızlı İmleç kaydırın, sadece boşluk ve presto genelinde tıklayın. İstediğiniz yere imleci sihirli olarak götürün.

Emojiler ile duygularımızı bir uzantısı vardır. Bu yüzden daha kolay bulunabilir. Bir emoji paylaşmak için yapılmadığı kesin. Sadece sevdiğiniz emoji bulmak için bir kez kullanmanız yeter.

Daha az yazın, daha çok söyleyin. Sonraki kelime tahmini ile size bunu tam yazıyı yazmadan söylemek için çalışıyor. Neredeyse klavyenin zihninizi okuyor olduğunu söyleyebiliriz. Nasıl hissettiğini anlamak için doğru emoji bulmanın zamanı geldi, sadece yazdığınız dışında da düşüncelerinizi tabir edebilirsiniz.

Daha hızlı yazma istiyorsanız bir iPhone 6 Plus‘ınız varsa endişeye gerek yok. Seni anlayan ve  senin kadar eşsiz hissettiren bir klavye işine yarayacaktır.  Klavye gri ve farklı renk seçenekleri ile kullanılacaktır.

 

iPhone’a Yeni Bir Klavyem Tasarlandı
iPhone’a Yeni Bir Klavyem Tasarlandı

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz