Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD

Belkin yeni bir aksesuarları Mac ve PC’niz için geliyor. Belkin Thunderbolt 2 Express dock HD iki thunderbolt port ve bir dizi bağlantı seçenekleri ile duyuruldu.

Belkin Thunderbolt 2 Mac OS X 10.9’da ve sonrada Windows 7, Windows 8 veya birlikte çalışacak. Cihaz bugünden itibaren ön sipariş için hazır olacak.

PC ve Mac ultrabook, dizüstü ve masaüstü kullanıcıları için tasarlanan Belkin Thunderbolt 2 Express dock HD verimlilik artışı, taşınabilirlik ve bağlantı hususunda yardımcı olacak. HDMI için destek dahil sekiz portu içerecek. USB 3.0, Gigabit Ethernet, ses ve Thunderbolt 2 içerecek olan Thunderbolt 2 Express dock HD dört adede kadar ve ek ile toplam beş Thunderbolt desteği ile cihazlara bağlanabilecek. Kurulum sayesinde doğrudan bağlı olan ve sekiz cihaza kadar destekler bir papatya zinciri kurulacak.

4K kadar bir çözünürlükte HDMI ya da Thunderbolt 2 bağlantı noktası üzerinden net resim gösterecek. USB 3.0 bağlantı noktaları ana bilgisayar uykuda olsa ya da dock bağlı olsa bile, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer yüksek amper cihazları şarj etmek için kullanılabilecek. Aynı zamandaThunderbolt 2, 20Gbps veri aktarım hızlarını sunacak. Bu Thunderbolt’tan iki kat daha hızlı, USB 3.0’dan dört kat daha hızlı ve FireWire 800’den 25 kez kat daha hızlı demek oluyor.

Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD İle Hayata Bağlanın
Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD İle Hayata Bağlanın

Kaynak: geeky-gadgets

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz