Google Chromecast İçin Mozilla'nın Cevabı Matchstick

Google, Google Chromecast adında bir cihaza sahip ve şimdi Mozilla şirketleri FirefoxOS ile çalışacak kibrit çöpü olarak adlandırılan Matchstick ile Google’a rakip olmaya hazırlanıyor.

Matchstick HDMI aracılığıyla TV’nizin arkasına takılabilen bir akış cihazı ve TV’nize doğrudan içerik akışı için WiFi ile bağlanıyor.

Matchstick, Firefox OS temelli ilk HDMI stick, HDTV sevdiğiniz film, müzik ve oyun deneyimi için en iyi yollardan birini oluşturacak.

Matchstick Ne Yapar?

Film, TV, müzik, oyunlar ve daha fazlasına olanak sağlar. Matchstick cihazı internette sevdiğiniz şeyler ile etkileşim sağlayan HDTV veya HD Monitör’e takılan küçük bir cihaz. WiFi bağlantılı HDMI stick! Hatta bu ürünü HDTV için dizüstü sunumlarında veya medya almak ve ulaşmak için bir konferans odasında kullanabilirsiniz.

Matchstick arkasındaki ekibi aygıt geliştirme için Mozilla ile çalışacak ve Kickstarter ile finanse edilecek. Firma cihazı üretime koymak için 100.000 dolardan fazla maliyete katlanacak.

Matchstick Firefox OS cihazı henüz Kickstarter ile değil. Ancak cihazın önizlemesi hazırlanmış durumda. Kickstarter ayında çıktığında Erken sürümü sadece 12 dolar olacak cihazın normal fiyatı ise 25 dolar olarak müşterilere ulaşacak.

Google Chromecast İçin Mozilla'nın Cevabı Matchstick İle Oldu
Google Chromecast İçin Mozilla’nın Cevabı Matchstick İle Oldu

 

Kaynak: Kickstarter.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz