Google Glass Edinburg Havalanında müşteri hizmetlerinde kullanılmaya başlandı

İskoç gazetesi Scotsman bugün Edinburgh havaalanı müşteri hizmetlerini iyileştirme amacıyla deneme Google Glass gözlük kullanmaya başladı. Gazete bunun Birleşik Krallık da ilk olacağını açıkladı.

Bugünden itibaren yılın sonuna kadar havaalanının müşteri hizmetlerinin üyeleri Google Glass gözlüğünü uçuş bilgilerini sağlamak ve Edinburgh uluslararası havaalanına geçerek yolcu genel sorularında kullanmak için kullanacaklar.

İskoçya’nın Edinburgh havaalanı 2013 sırasında 9 milyondan fazla yolcu karşıladı ve önümüzdeki yıllarda daha fazla ziyaretçi bekliyor. Edinburg havaalanı CEO’su Gordon Dewar bir röportajda şu sözleri söyledi.

‘Biz her zaman yolcuların havaalanı deneyimi geliştirmek için yeni ve yenilikçi yollar arıyoruz. Bu nedenle Google Glass denemeye karar verdik. Bu düşündüğünüz örnekler arasında büyük olanlarına örnektir. Aslında kendi türümüzde ilk deneme olacağı için yolcular ile etkileşim nasıl öncülük ediyor zamanla göstereceğiz. İlk kez bir havaalanında uygulanacak olması ise heyecan verici.’ Ayrıca, ‘Önümüzdeki birkaç ay içinde bu ürünün havaalanı ortam için uygun olup olmadığını belirlemek mümkün olacak.’ sözlerini de konuşmasına eklemiştir.

Yeni ortaya çıkan ve bugün başlanmış olan bu durum havaalanı için nasıl bir özgünlük sağlayacağını göreceğiz. Zamanla belki başka sektörlerde de Google Glass kullanımı ile karşılaşabiliriz.

Google Glass Edinburg Havalanında müşteri hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.
Google Glass Edinburg Havalanında müşteri hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz