BBM Android 5.0 Lollipop ve iOS 8 için Destek Güncelleme Yayınladı

Blackberry sürüm 2.6 ile, iOS, Android ve Blackberry akıllı telefonlar için popüler anlık mesajlaşma uygulaması BBM güncellenmiş ve birkaç yeni özellik eklenmiş şekilde olacak.

Son güncelleme ile, BBM kullanıcıları grup sohbeti, vesilelerle bir dizi talep ve özellik etiketleri kullanmaları mümkün olacak.

IOS kullanıcıları için, yeni güncelleme iOS 8 için geçerli. Ayrıca, uygulama yeni açıklanan Apple iPhone 6 ve 6 Plus için optimize edilmiştir. Apple’ın son işletim sistemi için yeni bir uygulama hem tasarım sağlıyor hem de destek getiriyor. Sadece iOS için değil şirket aynı zamanda Android muadilini de güncelledi ve en son Android 5.0 Lollipop işletim sistemi için destek tanıttı.

Bir önceki güncellemedeki sorun aynı zamanda şirket tarafından giderildi. Uygulama için belirtilen süre sonra kaybolan mesajlar düzenlendi. Bunun dışında son güncelleme ile, şirket Zamanlı Mesajlar geliştirdi ve 60 saniye zamanlayıcı uzunluğunu arttırdı. Zamanlayıcı bitene kadar alıcı zamanlı mesajlar ve görüntüleri birden çok kez görebilir.

Birkaç diğer iyileştirmeler gibi Blackberry 10 için BBM üzerinde aynı anda birden fazla resim ve ekler paylaşmak için yetenekler de eklendi.

App Store üzerinde düzenli BBM kullanıcısı uygulamayı güncelleyebilir.

 

BBM Android 5.0 Lollipop ve iOS 8 için Destek Güncelleme Yayınladı
BBM Android 5.0 Lollipop ve iOS 8 için Destek Güncelleme Yayınladı

Kaynak: Blackberry

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz