Twelve South iPhone 6 ve 6 Plus Kılıfları Hazırladı

Twelve South iPhone 6 ve 6 Plus için popüler BookBook kılıfı başlattı. BookBook iPhone ile birlikte, size kredi kartları ve nakitlerini saklamak için bölge sağlar. Böylece de lüks cüzdanda çeşitli yönlerini kullanarak ince yapısı ile bir iPhone 6’yı kullanışlı hale getirir.

Kılıf 59,99 dolar üzerinden şirketin web sitesinden satışa sunulmuştur ve her iki cihaz için iki renk seçenekleri ile geliyor. Kahverengi ve siyah olarak tanımlanmış renkler her kıyafete uyum sağlıyor.

Şirket, kredi kartları ve nakit saklamak için kılıfa bazı cazip özellikler ekledi. Kılıf cüzdan durumda çıkarılabilir yumuşak kabuktan yapılmıştır ve herhangi bir zorluk olmadan cihazınıza video izlemek için ayaklığını kullanarak ekran desteği sağlayabilirsiniz.

Bir güzel, eski deri kitapta sarılmış iPhone 6 ve 6 Plus Book Book yeni cüzdan durumuna getirilmiş. Eller serbest standı ve çıkarılabilir kabuk ile çok kullanışlı. Book Book Kimlik kartları ve nakit tutmak için cepler içerir. Şimdi eller serbest standı ile FaceTime sohbetler ve izlemek için videolar için açabilirsiniz. Bunun için ekran stand içine katlanabilir. Ve bir şey daha: BookBook dış cephesinde iPhone 6 ya da 6 Plus’ı korumak için çıkarılabilir yumuşak kabuk bulunmaktadır. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, bu özellik zor durumda cihazını kaplar ve kırılmaların ve çizilmelerin önüne geçer.

 

Twelve South iPhone 6 ve 6 Plus Kılıfları Hazırladı
Twelve South iPhone 6 ve 6 Plus Kılıfları Hazırladı

Kaynak: Twelve South

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz