İnternete Bağlı Olmadan Youtube Videoları İzlemek Mümkün

Bütün sosyal ortamlarda bulunmanıza yardımcı olacak veya ihtiyacınız olan bilgiye ya da videoya ulaşmanızı sağlayan özel kurulmuş internet siteleri için bütün ülkelerde internet ağına bağlı olmanız gerekir. Bu durumun en çok sıkıntısını çeken ülkeler internet hızının düşük olduğu yerlerdir. İnternet hızının düşük olması kaynaklı indirme ve oynatma zamanları için çok beklemek zorundalar. Bu durumun farkında olan youtube gerekli çalışmalarla çözüm yolundalar.

2013 yılında internete bağlı olmadan izlenebilecek şekilde dizayn edilmiş olan versiyonu Endonezya da ve Filipinlerde hayata geçecektir. Bunun sebebi ise bazı ülkelerde hızlı şekilde büyük satış rakamlarına ulaşan akıllı cihazların yayılması. Bu cihazlar ile veri ulaşımı oldukça zor oluyor. Bu durumun farkında olan youtube yeni özelliği ile sadece bir indir tuşuna tıklandığı zaman internet bağlantısı olmadan da bu videoları izleyebileceksiniz. Bu durumun en çok sevinen tarafları internet hızı bakımından düşük olan ülkeler olacaktır. Başka ülkelerde bu indir tuşu olamayacak zaten eğer internet hızı oldukça yüksek ise bu tuşa ihtiyaç bile yok.

Bütün dünyadaki global olarak gelişen akıllı cihazların kullanımı için yapılmış olan bu uygulama diğer bütün sosyal ağlara da aktarılması için çalışmalar ihtiyaçtan dolayı başlayacaktır.

 

İnternete Bağlı Olmadan Youtube Videoları İzlemek Mümkün
İnternete Bağlı Olmadan Youtube Videoları İzlemek Mümkün

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz