Bazı Özellikleri İle Play Station 4

Oyun oynayan kişiler arasında bir zıtlık kavramı varsa bu kavram kesinlikle PC ve konsol ayrımıdır. Bazı oyucular kesinlikle oyun oynayacaksam konsol ile oynarım fikrinde iken bazı oyuncular ise tam tersi PC ile oynamak en iyisi fikrindeler. Konsol şirketleri arasında büyük bir rekabette özellikle bu zamanlardaki teknolojik gelişmelere paralel olarak arttı. Büyük oyun konsolu şirketleri ürettikleri cihazların üzerlerine yeni teknolojileri adapte ederek yeni seri çıkartmada gecikmiyorlar. En son Sony Play Station konsolu yeni bir serisini daha çıkarttı. Dördüncü serisi olan bu konsolda eskilerdekinden daha yüksek grafik kapasitesindeki oyunların kolaylıkla oynanabilmesi sağlandı.

PS4 konsolunda 1,6 Ghz 8 çekirdekli AMD işlemcisi kullanıldı. Bu denli güçlü bir işlemciye oyunlardaki akıcılığı bozmamak için 8GB lık RAM konulması da oyun sevenleri olukça fazla memnun edecek gibi görünüyor. Cihazın üzerinde yine oldukça fazla memnun edecek seviyede hafızası bulunan PS4 te toplam 500 GB kayıt yeri bulunmaktadır.

Bu konsolda ayrıca kolay kullanım sunacak yeni bir ara yüz kullanılmış. Hala PS konsoluna özel oyunlar olsa da bu ayrım gitgide daraldığı için uzun sürmeyecek bir zaman diliminde PC oyunlarını ya da Play Syation’a özel oyunları iki makinede de oynayabileceğiz.

 

Bazı Özellikleri İle Play Station 4
Bazı Özellikleri İle Play Station 4

Kaynak: Ps4news

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz