sony Walkman

CES 2015‘e az bir süre kala yeni ürünler görünmeye başladı bile, CES fuarı yılın en büyük teknoloji fuarlarından biri.

Onlarca üreticinin hazırlıklarını sürdürdüğü bu fuarda firmalar yapacakları tanıtımlar için hazırlıklarını sürdürüyor.

CES’in bu ayağında önceki yıllarda olduğu gibi Sony‘nin yeni cihazlarını tanıtması bekleniyor. İddialara göre yeni amiral gemisi Xperia Z4 ile beraber Z4 Compact, Z4 Tablet, Z4 Ultra gibi modelleri tanıtacağı söylenen Sony, sadece akıllı telefon ve tablet ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.

Sızdırılan bir görsele göre Sony, Las Vegas’taki bu etkinlikte yeni Walkmanmodelini tanıtabilir. Ortaya çıkan bilgilere göre firmanın yüksek kalitedeki ses çıkışı sunan Walkman NWZ-ZX1 modelinin devamı olarak gösterilen cihazın yan kısmında geri sarma, başlatma gibi kontrol tuşlarının yer aldığı görülüyor. Altın rengine sahip jak çıkışı da paylaşılan görselde dikkat çeken diğer noktalardan biri.

Cihaz hakkında iddia edilenler bu kadarla da sınırlı değil. Akıllı telefonlar günümüzde müzik, video gibi medya dosyalarını kolay bir şekilde oynatırken daha birçok farklı seçeneği de sunuyor.

Bu cihazın da Walkman entegreli bir akıllı telefon modeli olabileceği belirtilmekte. Yüksek kalitedeki ses sunma odaklı modelin fiyatının ise 900 dolar olabileceği paylaşılan bilgiler arasında.

6 Ocak tarihinde başlayacak CES öncesinde Sony hakkında birçok farklı iddia gündemde yerini alıyor.

Bakalım firma fuar başladığında bizleri hangi yeni cihazları ve duyuruları ile karşılayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz