Apple’ın Uzay Üssü Kampüsü Gelişimi

Geçen ay Apple, yeni Apple Uzay Kampüsü için vakıf inşaatına başladığını bize video ile göstermişti ve şimdi başka yayın hazırlanmış.

Son video da Apple Uzay Kampüsü’nde nasıl ilerlediğini bize gösteriyor ve geçen aydan bu yana epeyce değişiklik olduğunu iyi bir şekilde görebilmekteyiz.

Son video havadan çekilmiş.  Apple Uzay Kampüsü kaydetmek için bir DJI Phantom 2 Vision Plus drone kullanılmış ve YouTube kullanıcısı Myithz ile birlikte bu işi başarmışlar.

Apple’ın 2016 yılında yeni kampüs inşaatı bitireceği bekleniyor, yeni bina toplam 12.000 çalışanı içerebilecek kapasitede olacak ve ana bina büyük yapıya sahip olacak. Ana bina ölçünü 2,8 milyon metre karede yer alacak.

Ayrıca Ar-Ge merkezi ve daha fazla yer alacak olan 2400 uzay park bulunacak ve ana binanın altında garaj yer alacak. Bunlar dışında çeşitli diğer binalar da olacaktır.

Yerden havalanan ekip uzay üssü görünümündeki Apple’ın yeni adresini yukarıdan çok net şekilde görüntülemiş. Kapladığı yer ile neredeyse yakınında bulunan kent kadar alana denk gelmiş.

Apple’ın Uzay Üssü Kampüsü İnşası Bu Aşamada
Apple’ın Uzay Üssü Kampüsü İnşası Bu Aşamada

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz