Android L ‘nin ne zaman ve hangi markalara geleceği konusunda tahminler vardır. Ama Google tarafından geliştirilen cihazlar bu sürümü ilk alanlardan olacak.

Android L’nin önizleme sürümü şuan Nexus 7 ve Nexus 5’te kullanılabilir durumda. Bu nedenle de ilk güncellenecek cihazlar büyük ihtimalle onlar olacak.

Android L ne zaman olacak bilmiyoruz ama firmadan gelen sinyaller bu sonbaharda olacağını düşündürmüştü ayrıca firma sonbaharda hazır olduğuna dair açıklama da yapmıştı.

Android güncellemeler dışında Nexus 6 ve Nexus 8 de Android L ye sahip olabilir. Fakat Nexus 7, Nexus 10 ve Nexus 4 güncellemeyi almayabilir. Yinede belli olmaz kaybak kodu yayınladığı için güncelleme alabilirler.

Android’e yeni özellikler eklenmesi ile ortaya çıkan Android L’de pil yönetimi iyileştirilmiştir. Fakat Nexus sahibi değilseniz bu sürüme kavuşmanız biraz gecikebilir. Üretici firmanızın güncelleştirmeyi hazırlamasını beklemekten başka şansınız yok.

Nexus dışında ayrıca HTC One Play Edition ve Samsung Galaxy S4 Play Edition ürünleri de Android L güncellemesini alması muhtemeldir.

ANDROİD L
android L

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz