Asus, bilgisayar dünyasındaki müthiş yükselişini telefon piyasına da sıçratmak adına büyük adımlar atmaya devam ediyor. İlk olarak piyasaya sürdükleri Zenfone telefonlarla, adından söz ettirmeye çalışan ASUS firması; özellikle son çıkarttığı Zenfone 6 ile ciddi anlamda ses getirdi desek yeridir herhalde.

Fiyatına göre ciddi anlamda önemli özelliklere sahip olan bu telefon, kendi alanındaki rakiplerini de büyük ölçüde geride bırakmışa benziyor. Şu an için kendine yakın özelliklerde diyebileceğimiz ve ciddi anlamda da rekabet içerisinde oldukları tek telefon Turkcell T50. Ancak Turkcell’in bu konuda önemli bir marka olması, Asus’un aslında nasıl büyük bir iş başardığının da kanıtı niteliğindedir.

Asus deyince akla, ilk olarak oldukça sağlam bilgisayarlar gelmektedir. Ancak özellikle şu dönemlerde bu durum sadece bilgisayarla kalmamış, telefonlara da sıçramıştır. Aile fertlerimden birine doğum günü hediyesi olarak almayı planladığım bu telefon, inanın beni fazlasıyla tatmin etmiştir. Şöyle söyleyebilirim ki; bu derece müthiş özelliklere sahip bu telefonun piyasa fiyatı sadece 799 TL’dir. Telefonun özelliklerinden biraz bahsetmek gerekirse; 6 inçlik devasa bir ekrana sahip, çift sim kart destekli ve 13 megapiksel kamerasıyla sizi gerçekten tatmin etmek için tasarlanmış, oldukça hoş bir alettir.

Kendi ailemden birine hediye etmiş olduğum Zenfone 6, benim kadar o özel abimi de fazlasıyla mutlu etmiş ve ciddi anlamda da işini görmektedir. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşatmayan telefon, 2 kere yüksek mesafeden düşmesine rağmen hala ilk günkü sağlamlığını korumaktadır.

Eğer ki uygun fiyatlarda, hoş bir telefon almak istiyor ve büyük boyutlarda telefonları tercih ediyorsanız; ASUS Zenfone 6’dan şaşmamanızı şiddetle tavsiye etmekteyim. Şahsen sürekli olarak sadece Asus marka bilgisayar kullanan biri olarak tatmin olduğumu söyleyebilirim. Bu nedenle Asus telefondan anlar mı gibi düşüncesi olanlar varsa aman deyim hiç ön yargı yapmayın, en azından biraz farklılık olsun diye deneyin zaten farklı gayet net bir şekilde görebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz