Asus Zenfone 4 İncelendi

 

Ağustos ayında ülkemize gelen Asus’un Zenfone ailesinin en küçük üyesi Zenfone 4’ü inceliyoruz.

Ağustos ayında Asus’un Türkiye lansmanında tanıtılan ve hızlıca satışa sunulan yeni akıllı telefonu Zenfone 4, sunduğu çeşitlilik ile dikkat çekerken fiyatıyla albenisini arttırıyor.

Zenfone 4’ün fiyatına bakılırsa kendi segmentinde bulunan cihazlardan daha yüksek özellikler taşıyor.  Yani donanım olarak rakiplerinden oldukça ilerde bir akıllı telefon.

Uygun fiyata sahip olan akıllı telefonlarda giriş seviyesi işlemciler nedeniyle pek fazla oyun oynayamıyorsunuz. Fakat Zenfone 4 incelendiğinde Asphalt 8 gibi oldukça iddialı oyunların oynandığını görüyorsunuz.

Cihazda 1 GB RAM ve 8 GB depolama alını bulunuyor. ekranına baktığımızda başarılı sayılabilecek çözünürlüğe sahip olduğunu görüyoruz. Kamera detayıyla ise Zenfone fiyat aralığında bulunan cihazlara oranla çok daha kaliteli ve kullanışlı bir akıllı telefon olduğunu net şekilde anlıyoruz.

Cihazı detayla incelersek ekranı Gorilla Glass 4 inç 480 x 800 piksel.  İşlemcisi Intel Atom Z2520, 1 GHz hızında çalışıyor ve 2 çekirdekli. Grafik işlemcisi PowerVR SGX 544 MP2 olarak karşımıza çıkıyor. 1 GB RAM’e sahip olan cihaz Android 4.3, ASUS ZenUI işletim sistemi bulunuyor.  depolama alanında ise 8 GB yerleşik ve ayrıca microSD kart yuvası bulunuyor.

Zenfone 4’ün arka kamerası 5 MP ve otofokus özelliği bulunuyor. ön kamerası ise VGA. Ağırlığı 120 gram olan cihazın pili 1600 mAh ve 499 TL olarak satışta.

Asus Zenfone 4 İncelendi
Asus Zenfone 4 İncelendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz