Asus VivoTab 8’ini Tanıttı

 

Windows tabanlı ve 8 inç ekran boyutunda olan Asus VivaTab 8 tableti tanıtıldı. Hem eğlence amaçlayan hem de iş için tablete ihtiyacı olan kitleye hitap etmeye amaçlıyor.

Asus Windows ve Android tabanlı birçok tablet üretiyor. 8 inç sınıfında olan yeni tabletini ise Windows tabanlı olarak tercih etti. VivoTab 8 olarak isimlendirdiği yeni cihazın donanımı ve özellikleri sayesinde hem eğlence arayan kullanıcıları hem de iş alanındaki kullanıcıları hedefliyor.

Dört çekirdekli 1.86 GHz saat hızında Intel Atom Z7345 işlemciye sahip olan cihaz 1 GB belleğe sahip. 32 GB dahili hafızası bulunan VivoTab 8 bluetooth 4.0 ve Wlan a / b / g / n kablosuz bağlantı çözümü yer alıyor. MicroSD kart desteği ve Micro USB port bulunuyor.  Ayrıca cihazda Windows 8.1 ön yüklü olarak yer alacak.

VivoTab 8 teknik özellikleri ile dikkat çekerken dikkatleri üzerine toplayan bulut çözümleri ile de göz önüne geliyor. 5 GB Asus Webstore alanını sınırsız sürede sunan cihazda isterseniz ilk kullanım yılı içinde 11 GB ek alan olanağı elde edebiliyorsunuz.

Cihazın size sunduğu imkan sadece depolama alanı için değil. Bunlar dışında bir yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Office 365 aboneliğini de size sunuyor. Bu avantajlar ile VivoTab 8 gerçekten çok avantajlı hale geliyor.

Yeni tabet ne zaman piyasaya sürülecek ve fiyatı ne olacak henüz bilmiyoruz.

Asus VivoTab 8’ini Tanıttı
Asus VivoTab 8’ini Tanıttı
Paylaş
Önceki İçerikPeugeot Exalt Vitrine Çıkıyor
Sonraki İçerikAsus Zenfone 4 İncelendi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz