Asus Zenfone 2’nin Başka Versiyonu da Gelebilir

Bu ayın başlarında Tüketiciler Elektroniği Fuarı’nda (CES) 2015 de, Asus 5.5-inç ZenFone 2 ve ZenFone Zoom cihazlarını açıkladı.

Cihaz bir phablet boyutlu form faktörü ile gelecek ama Tayvan’dan gelen bir raporda ihtiyaçtan daha büyük olduğunu düşünenler için şirket yakında ZenFone 2’nin 5 inçlik versiyonu satışa çıkarmayı planladığı görülmektedir.

Rapor phablet sürümü 5-inç ZenFone 2 bahseder. Mart ayında tanıtılacak ve kısa bir süre sonra perakende satışa sunulacak.

Özellikleri ile ilgili olarak bilinen kadarıyla, cihazın 5-inç varyantı phablete benzer olacak ama biraz daha düşük RAM ile sunulacak. Android 5.0 ile gelecek olan cihazda 5-inç Full HD ekran, fotoğraf ve videolar için 13 MP arka kamera, 5 MP ön bakan kamera ve dört çekirdekli 64-bit Intel Atom Z3580 işlemci ile sunması bekleniyor.

 

Asus Zenfone 2’nin Başka Versiyonu da Gelebilir
Asus Zenfone 2’nin Başka Versiyonu da Gelebilir

ZenFone 2 daha küçük versiyonu olan phabletin biraz daha ucuz olması bekleniyor. Satışa 199 dolardan başlayacağına dair rivayetler var. 5-inç varyantı hakkında Asus gelen herhangi bir açıklama yok. Ancak raporun gerçek olduğu ortaya çıkarsa sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: Sogi, PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz