Huawei Mate 8 Kameralara Poz Verdi

Huawei birkaç ay önce etkileyici Ascend Mate 7 cihazını satışa sundu ve yeni söylentiye göre şirket Mate 7’nin halefi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Son zamanlarda Huawei Mate 8, selefi gibi benzer bir yapı sunduğunu belli etti ve kameraya poz verdi. Tasarım dili aynı gibi görünüyor ama aşağıda gösterilen cihaz daha büyük bir hoparlör ızgarasına sahip gibi görünüyor.

Mate’i takip edenler çok iyi bilir ancak hatırlatma gerekirse önceki raporların birinde Huawei akıllı telefonlarını adında Ascend kelimesini düşüreceği ve sadece Mate kalacağı kulağımıza gelmişti. Huawei Mate 8 adı bu yüzden mantıklı ve dürüst olmak gerekirse bu isim daha şık duruyor.

İddia phablet hakkında hiçbir açıklama yapılmadı ama mevcut Ascend Mate 7’den biraz daha iyi olan yüksek segment özelliklere sahip olacağını düşünüyoruz.

 

Huawei Mate 8 Kameralara Poz Verdi
Huawei Mate 8 Kameralara Poz Verdi

Bu Huawei kullanmayı sevenler için heyecan dolu bir haber olsa da henüz kanıtlanmış bir durum söz konusu değil. Bu görüntüler sahte olabilir. Cihazın varlığı hakkında Huawei’den gelen hiçbir onay yok ve aslında Mate 7’ye bile bakıyor olabiliriz.

Kaynak: GSMArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz