Asus firmasının, yüksek performansına karşın oldukça uygun ücretli oyuncu aksesuarlarından Republic of Gamers Gladius isimli bir kablolu oyun faresini duyurdu.

Asus’ un yeni çıkardığı ROG Gladius isimli mouse, 200 inç takip hızına sahip olmakla beraber, 6400 dpi çözünürlüğünde kaliteli bir optik sensöre de sahip. Alanının en gelişmiş cihazlarından olan bu mouse; özellikle FPS oyunlarında hassas kontrol avantajı sağlıyor. Kontrol bakımından harika bir tutuşa sahip olan Republic of Gamer Gladius, oyuncular için tasarlandı. Sağ el için tasarlanan fare, kişiselleştirilebilir bir tıklama ayarına ve 50g ivme gücüne, DPI düğmesine sahip.

Asus Gladius isimli fareyi hazırlarken dünyanın en kaliteli oyuncularından yardım aldı. Tasarımı ve kalitesiyle gamer mouse olarak adlandırılan seriye giren Gladius, profesyonel oyuncuların tavsiyeleri dikkate alınarak hazırlandı. Yalnızca 116 gram ağırlığında olan ve 126 x 67 x 45 mm boyutunda bir fare olan Gladius; parmak ucu, avuç içi, pençe stili gibi neredeyse tüm fare tutuş şekillerine uyum sağlayacak bir tasarıma sahip. Yan panellerinin tasarımı; hızlı hareket etmeniz gerektiği anlarda sizlere sıkı bir tutuş sağlıyor. Çelik bir yüzeye sahip olan Repuclic of Gamer Gladius, tere dayanıklı olarak geliştirilmiş, özel kaplama tabakası sayesinde uzun süren oyunlarınızda konforunuzdan vazgeçmeyecek ve terlemenin yarattığı sıkıntılardan kurtulacaksınız. Toplamda altı adet kişisel tercihe göre programlanabilen düğmeye sahip olan Gladius‘un sol ve sağ düğmeleri, yüksek tepki hızını elde etmek amacıyla farenin kasasından ayrı olarak tasarlandı. Baş parmağı ileri doğru kaydırarak kullanılabilen iki farklı kaydırmalı yan düğmelerin yanında, Alps kodlayıcısına da sahip bir tekerlek mevcut.

Her oyun için ayrı profil açabilir ve bunu mouse içine otomatik kaydedebilirsiniz. Bunun içinde Gladius’un dahili bir flaş belleği mevcut. 20 milyon tıklama ömrüne sahip olan fare Omron düğmelerle ve Japon yapımı olan iki ekstra düğme ile donatılmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz