Apple Watch satın alanlardan bazıları Apple Watchtan memnun kalmadı. İlk geri bildirimler gelmeye başladı bile. Duruma bakarsak paslanmaz çelik Apple Watch modelleri çok kolay çizilebiliyor. Apple Watch’ın  Bazı modellerin üzerlerinde kutudan çıkarıldıktan birkaç saat sonra çiziklerin belirmeye başladığı göründü.

Giriş seviyesi Apple Watch Sport modellerinde çizilme ile ilgili problem yaşamıyor, çünkü mat alüminyumdan üretilen saatler çizikleri kolayca örtbas edilebilme özelliğine sahip. problemin her Apple akıllı saat modellerinde yaşanmadığı sözleri edilmektedir.

Apple ürünleri için Apple Care desteği öneriyor. Koruma planının Apple Watch ile beraber satın alınması gerekiyor. Apple Care+ paketini alan kullanıcılara Apple Watch ve Apple Watch Sport modellerinde kaza ile meydana gelen hasarları giderme ve teknik desteği iki yıl boyunca sağlıyor.

Fiyatları ise 59 USD ile 79 USD aralığında. Yüksek fiyatlı Apple Watch Edition modellerinde Apple Care + paketi üç yıllık teknik destek ve iki yıllık hasar onarımı hizmeti veriyor. Bu paket için 1.000 USD değerinde. Apple Watch Edition modeli10.000 USD değerinde olduğunu bilekte fayda var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz