Melih Gökçek Selahattin Demirtaş tartışması

Ankara Büyük Şehir Belediye başkanı Melih Gökçek’in HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş hakkında NTV’de flaş açıklamalarda yaptı.

Melih Gökçek’in NTV açıklamalarından bazı başlıklar: Melih Gökçek kasetle genel merkezi tehdit ediyormuş. Melih Gökçek’in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa, dünyanın en onursuz insanıdır. Kendisini mahkemeye verdim. İnşallah seçimlerde barajı aşamayacak. Daha da düşecek, Dokunulmazlığı da kalmayacak. Mahkeme de kendisi ile mutlaka ve ama mutlaka hesaplaşacağız. resmen tehdit ediyor.

Bunu ilk kez duyacaksınız. PKK’nın üç grup’a ayrıldı. (Apo grubu), (Selahattin Demirtaş grubu) ve (Kandil grubu). Kandil tasfiye edildi, kandil olay çıkartarak ortalığı karıştırıyor. Mesela Selahattin Demirtaş’a gaz veriyor ve Apo’yu tasfiye etmeye çalışıyorlar.

Apo filan hikaye, Bunlar bilgiye dayalı, Biliyorsunuz ben ne söylersem çıkar. Ama çok güzel analiz yaparım, belge ve bilgi sahibi olurum, bunları bilmeden Televizyona çıkmam. PKK da iç çatışmalar var. Seçim Barajını aşarsa Selahattin Demirtaş bağımsızlığını ilan edecek, Apo filan hikaye. Ama inşallah seçim barajını geçemeyecekler.

Aylin Nazlıaka’yı bizzat ben milletvekili yaptım, Nazlıaka’yı biliyorsunuz, onu bizzat ben milletvekili yaptım. ileriki günlerde niye milletvekili yapmak istediğimi Türkiye daha iyi anlayacak.

Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi millet vekilleri içinde resmen suyu çalan, karı-koca iş yerinde evlerinde kullanan kim var? Biz davet edeceğiz Aylin Nazlıaka herkese kaçak su nasıl kullanılır göstersin. Bunu bildiğim için bizzat milletvekili adayı yaptırdım.

Kaynak Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz