Teknolojik ürünlere her yeni gün yeni bir donanımı, yazılımın veya üst seviye bir teknik özelliğin eklenmeye başlandığı günümüz dünyasında bu tarz haberlere alışık hale geldik. Herkesin bildiği gibi bugüne kadar Apple‘ın ürettiği mobil cihazlarda arkadan aydınlatılan LED ekranlar bulunuyor. Ancak ürettiği son cihaz olan Apple Watch‘da OLED ekran teknolojisi kullanan firmanın diğer sektörlerdeki ürünlerinde de OLED ekran kullanmaya başlayacaği iddia edildi.

OLED ekran belki de teknoloji dünyasına bükülebilen ekranlar sıfatı ile girmiş olabilir. Ancak bu ekranların mahareti sadece bununla sınırlı değil elbette. Özellikle enerji verimi konusunda LED ekranlara göre çok daha üstün özelliklere sahipler diyebiliriz. Kevin Wang, tarafından ortaya atılan bu iddialara göre Apple, OLED ekran teknolojisini LG‘den temin etmeye devam edecek.

İddia firmanın hangi model cihazlarda OLED ekran teknolojisini kullanacağı hakkında herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak tahminlere göre 106 yılı içerisinde bu konuda somut adımlar atılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz