Whatsapp günümüzde en çok kullanılan sosyal konuşma platformlarından ve popülaritesini sürekli arttıran konuşma ve mesajlaşma servislerinin başında geliyor. Facebook bu servisi satın aldıktan sonra üzerinde baya emek harcayarak kullanıcılarına üstün bir sesli konuşma ve mesajlaşma servisi sunmayı başardı.

Teknolojinin gelişimi ile artık İnternet üzerinden işlemler çok kolaylaştı.

Whatsapp Güncellemek için ilk yapmanız gereken Akıllı telefonlarınızdan Google Play Store mağazasına gidiyorsunuz ve Whatsapp‘ın son versiyonunu indiriyorsunuz.

Whatsapp

Whatsapp Güncelle işlemi bittikten sonra web.whatsapp.com adresine giriyorsunuz ve telefonunuzdaki Whatsapp’ı açıyorsunuz. Sol üst menüde bulunan üst üste 3 nokta olan işarete tıklayın ver ardından Whatsapp Web tuşuna basın. Sonrasında telefonunuzun ekranını web Whatsapp sitesine doğru tutun ve Wifiyi açık bırakın. Anında Whatsapp bilgileriniz ve kişileriniz masaüstü ekranınıza geliyor

Artık istediğiniz gibi tüm arkadaşlarınız ile Whatsapp’ı masaüstünden yöntebilir ve resim gönderme anlık mesajlaşma gibi işlemleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları ise şimdilik bu işlemleri yapamıyor. Sadece Android kullanıcılarına özel olarak açılan Whatsapp masaüstü yakın bir zamanda iPhone kullanıcıları içinde açılacaktır.

Whatsapp masaüstü bildirmleri için masaüstünden size bir bildirim gelecek ve onaylamanız dahilinde Chrome tarayıcınızdan da Whatsapp iletilerini görebileceksiniz. Son olarakta yüklediğiniz veya gelen whatsapp resimlerini de hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

İşte size Whatsapp indirmek ve güncellemek için gereken link ve whatsapp web adresleri

Whatsapp Güncelle Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

Whatsapp masaüstü giriş : https://web.whatsapp.com/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz