Google neredeyse her şeyi bulmanıza yardımcı oluyor, Googlenin uygulamalarından bir tanesi olan ve Bu uygulamayı sunan Google inc bu uygulaması unutkanlar için bire bir bir uygulama. Google'ın sunduğu bu uygulama ile telefonunuzu bir barda veya lokantanın birinde unuttunuz Yüklemiş Olduğunuz bu UYGULAMA ile (Google'a find my phone).

Google neredeyse her şeyi bulmanıza yardımcı oluyor, Googlenin uygulamalarından bir tanesi olan ve Bu uygulamayı sunan Google inc bu uygulaması unutkanlar için bire bir bir uygulama.

Google Play Stor’da Google’ın sunduğu bu uygulama ile telefonunuzu bir barda veya lokantanın birinde unuttunuz Yüklemiş Olduğunuz bu UYGULAMA   ile (Google’a find my phone).

Yani telefonumu bul diyosunuz ardından aşağıda bir düğme çıkıyor telefonu çaldır, Akıllı Telefon’u hem haritada nerede bıraktığınızı ve bıraktığınız yere geldiniz yine bulamıyorsunuz bu seferde telefonun zilini çaldırıyor ve sizde Akıllı Telefonunuza kavuşuyorsunuz. Google Play Store’dan bu uygulamayı Akıllı Telefonunuza yükleyebilirsiniz. Google Asistan uygulaması sadece bu özellik ile ön planda değil.

Google Asistan’ın bazı özellikleri

Android için Google uygulaması: Web’de ve cihazınızda ihtiyacınız olan şeyi bulmanın en hızlı, en kolay yolu.

• Web’de, telefonunuzda veya tabletinizde hızlı şekilde arama yapın
• Aramak ve daha pek çok şeyi yapmak için sesinizi kullanın
• Bulunduğunuz konuma göre kişiselleştirilmiş sonuçlar alın

Ayrıca: *Google Asistan* size doğru zamanda doğru bilgileri verir. Güne başlamadan önce size hava durumunu söyler, işe gitmek üzere evden çıkmadan önce muhtemel trafik durumunu bildirir ve daha pek çok bilgi verir (Google Asistan şu anda Android 4.1, Jelly Bean’de kullanılabilir).

android-telefonunuzu-mu-kaybettiniz-onu-sadece-google-bulabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz