Huawei Firması bugün Londra’da düzenlediği tanıtım ile deyim yerinde ise bir gövde gösterisi yaptı. Huawei P8 ve P8 Max’ın ardkasından şimdi de P8 Lite modelini tanıttı. Huawei P8 ile P8 Max’a göre düşük özelliklerle donatılan orta düzey için akılı telefon P8 Lite'da 5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekrana sahip.

Huawei Firması bugün Londra’da düzenlediği tanıtım ile deyim yerinde ise bir gövde gösterisi yaptı. Huawei P8 ve P8 Max’ın ardkasından şimdi de P8 Lite modelini tanıttı. Huawei P8 ile P8 Max’a göre düşük özelliklerle donatılan orta düzey için akılı telefon P8 Lite’da 5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekrana sahip.

Android 5.0 ve Emotion 3.1 kullanıcı arayüzünün yazılım olarak oluşturduğu Huawei P8 Lite modelinin işlemci biriminde 1.2GHz frekans hızında çalışan 64-bit 8 çekirdekli HiSilicon Kirin 620 platformu ile donatılmış. Huawei P8 Lite’ın bellek kısmını 2GB RAM ve artırılabilir 16GB dahili hafızadan oluşuyorr. MicroSD kart desteği 128GB’ye kadar arttırılabiliyor.

Huawei P8 Lite’ın sadece kasasında metal mateyal kullanıldı. Genel itibari ile çok şık bir tasarım ortaya koyan telefonun öne çıkan diğer özellikleri şu şekilde: 7.7mm kalınlık, 131 gram ağırlık, çift LED flaş ile desteklenen 13MP arka kamerası, 5MP ön kamerası, çift SIM kart desteği ile, 4G LTE, WLAN 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC ve 2.200mAh kapasiteli pili var.

Huawei P8 Lite’ın Avrupadaki fiyatı 270 Euro olacağı açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz