Android 5.0 Hızlı Ayar Hileleri

Google Android 5.0 Lollipop Hızlı Ayarlar paneli davranışı değişti. Şimdi bildirimleri görüntülemek için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın ve daha sonra WiFi, Bluetooth geçiş yapın, hücresel veri ve daha fazlası ile Hızlı Ayarları ortaya çıkarmak için ikinci kez aşağı kaydırın.

Ama birisi size söyledi sürece onlar çok kullanışlı çünkü yeni Hızlı Ayarlar panelinde belki bir şeyler vardır, ama mutlaka belirgin değildir.

Hızlı Ayarları / Quick settings

İlk hüner hızlı olması, sonra iyi, daha hızlı Ayarları panelinde almak sağlar. Bunun yerine tek bir parmak ile ekranın üstünden aşağı doğru çekerek iki kez, bir iki parmak vurmak ile bir kez indirebiliriz.

Bu, herhangi bir mevcut bildirimleri alt satırın altındaki yukarıya gösteren, hemen Hızlı Ayarları getirir.

WiFi, Bluetooth, ve Hücresel ayarları

Açık veya kapalı WiFi veya Bluetooth dönecek WiFi veya Bluetooth simgeleri dokunarak ulaşılabilir.. Ama mevcut WiFi ağları veya Bluetooth cihazlarının listesini görüntülemek isterseniz,

Tam ayarlar menüsünü açın ve sonra WiFi veya Bluetooth ayarlarına gidin dişli simgesine dokunun.

Biraz zaman kazanmak için sadece Hızlı Ayarlar panelinde simgelerin altındaki metni dokunabilirsiniz. Kullanılabilir ağların bir listesini bağlı olduğunuz WiFi ağ adını dokunulduğunda getirecektir. WiFi devre dışı bırakılırsa, bu aynı menüye götürecektir ama WiFi özellikli kadar belli ki ağların bir listesini görmezsiniz.

Ayrıca hücresel veri geçiş için hücresel ağ adına dokunabilirsiniz. Bu farklı bir şebekeye geçiş izin vermez ama o cari fatura döneminde kullanılanın ne kadar mobil veri olduğunu size gösterecektir.

Android 5.0 Hızlı Ayar Hileleri
Android 5.0 Hızlı Ayar Hileleri

Kaynak: Idoridspace

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz