Flic Kablosuz Akıllı Telefon Düğmesi

Hiç doğrudan dokunmak zorunda kalmadan akıllı telefonunuzu kontrol edebilmek istediniz mi? Eğer bu düşünceniz varsa Flic akıllı telefon düğmesi size yardımcı olabilir.

Flic akıllı telefonunuzda belirli işlevleri ve uygulamaları tetiklemek için kullanılabilecek küçük bir düğmedir. Flic akıllı telefon düğmesi proje üretim aşamasındadır ve Indiegogo sitesinde sunulmaktadır.

Flic favori eylemler için bir kısayol oluşturur. Kesinlikle telefonu dokunmatik kullanmanızı sağlar. Bir Flic ile bir taksi çağırmak kolaydır sıkıntı içinde iseniz kısayol oluşturarak taksi uygulamasına bağlanabilir ya da arama yapabilirsiniz.  Sevdiklerinize metin saplayabilirsiniz ya da sadece ışıkları açmak için bir kısayol oluşturabilirsiniz. Flic çok daha fazlasını sizin için yapabilir.

iOS veya Android cihazlarda bir düğmeye basarak eylemleri başlatmak için düğmeyi kullanın. Artık bir işlevi etkinleştirmek için bir uygulama ararken ekran kilidini açarken. Ekran kilit tuşunuz bozulduysa ve garantisi bittiyse Flic kullanabilirsiniz.

Flic uygun fiyatlı bir düğme olacaktır. 19 dolar fiyat üzerinden satışa sunulacaktır.

Flic Kablosuz Akıllı Telefon Düğmesi İle Rahat Edin

Kaynak: Indiegogo

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz