13 MP Ön Kameralı HTC Desire Eye Görüntüleri Sızdı

Çok uzun zaman önce, HTC etkileyici çekimler için bir 13MP ön kameraya yer verdiği HTC Desire Eye olarak adlandırılan yeni bir selfie odaklı akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair bir söylenti duyuldu.

Desire 820 tasarımının dokunuşlarını taşıyan cihaz Android kutunun dışında, Sense 6 UI ile KitKat 4.4.4’ sahip. Önceki söylentiler dayanarak, sözde HTC Desire Eye 5.2-inç 1080 piksel 1920 çözünürlüğü bulunan ekran, Snapdragon 801 SoC 2.3GHz hızında çalışan dört çekirdek ile gelecek.

HTC Desire Eye cihazı 2GB RAM, dahili depolama 32GB, 2400 mAh pil özelliği ve IPX7 sertifikasyon su geçirmez halde tasarlanmış olarak bekleniyor.

Cihazın lansmanı veya kullanılabilirliği hakkında hiçbir söz söylenmedi, ama HTC 8 Ekim’de bir etkinlik düzenleyecek. Önümüzdeki hafta olay selfie odaklı cihazı görecek ve belki de alabileceğimiz bir olasılık söz konusu. İddia edilen HTC Desire Eye hakkında herhangi bir detay duyar ya da resmi bir açıklama alırsak en kısa sürede size bilgi vereceğiz.

Son zamanlarda, iddia edilen HTC Desire Eye cihaz basın ağı HTCFamily.ru sayesinde görünebilir ve orada kendi yorumlarına yer verilmiş.

13 MP Selfie Kameralı HTC Desire Eye
13 MP Selfie Kameralı HTC Desire Eye

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz