Ramos Gaming Edition

Bir zamanlar bir oyuncuya yönelik üzerine dev bir Gameboy veya PlayStation Portable gibi icatlar vardı. Oynarken iki el artık tablet tutunabiliyor ve oyun düğmeleri çevrili olan icatlar dokunmatik görüntüler sağlıyor.

Bu gün şirketler farklı bir yaklaşım içinde oluyor. NVIDIA Shield Tablet oyunculara yönelik 8 inç tablet dokunmatik ekran ve özel oyun tuşları sunuyor. Bunun yerine NIVDIA isteğe bağlı bir kablosuz gamepad sunuyor.

Şimdi Çinli tablet üreticisi Ramos Game Edition Ramos ile benzer bir yaklaşım olan i9s için yer aldı.

Ramos yeni tablet 8.9 inç, 1920 x 1200 piksel IPS ekran, Intel Atom Z3735F dört çekirdekli Bay Trail işlemci, 2GB RAM özellikleri ve 32GB depolama ile geliyor.

Android 4.4 Kitkat ile birlikte çalışan bir 5MP arka kamera, stereo hoparlörler, mikro HDMI çıkışı ve bir MICROS Dcard yuvası vardır.

Gerçekten bu tablette Gaming Edition cihazlarının paketlenmiş aksesuarları bulunmaktadır. Bu bir Bluetooth oyun denetleyicisi ve oynarken Ramos i9s Gaming Edition tableti dayamayı sağlayan bir stand ile birlikte geliyor.

Intel Atom Z3735F piyasadaki en hızlı mobil çip değil ama puanları oldukça iyidir. Bu nedenle karşılaştırma ölçütleri ve en modern Android oyunları çalıştırmak için yeterli güce sahitir.

Ramos Gaming Edition
Ramos Gaming Edition

tablet i9s yaklaşık 255 dolar fiyat için Çin perakendeci JD edinilebilir. Bu modelin uluslararası satışa sunulacağı konusunda bir bildirim yer almıyor.

 

Kaynak: GizChina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz