iCloud Ücret İadesi Yapıyor

 

Bulut depolamada fiyatlandırma yarışında Apple da yerini aldı.

Apple iPhone ve MacBook gibi ürünleri ile bilinse de aslında başka bir platformda da rekabet halinde. Bu platform bulut depolamadır. Hollywood yıldızlarına yaptıkları saldırıdan büyük yaralar almış olsa da iCloud hala büyük bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu kullanıcılar arasında neredeyse iPad ve iPhone kullanıcılarının hepsi yer alıyor.

Rakipleri fiyatlarını yarı fiyatına kadar düşürünce bulur depolama piyasasındaki bu duruma Apple sonuçsuz kalamazdı. iCloud’un ücretli olan kullanımı için indirim yayınlamak zorunda kaldı.

Bugüne kadar yıllık 70 TL fiyatla 25 GB depolama alanı hizmeti alan kişiler, bundan sonra yine 25 GB depolama hizmetini yıllık olarak sadece 24.99 TL’den temin edebilecekler.

Ekim ayında başlayacak olan güncellemenin gerçekleşmesinden sonra kalan aylar için fiyat indirimine gidilecek. Ayrıca aboneliğin kalan ay sayısına göre eşit olarak bölerek bir ücret tarifesi oluşturularak buna göre ücret iadesi yapılacak.

iCloud ücretli olan kullanıcılarına bilgilendireme e- postalarını çoktan göndermeye başlamış. Herkesin bilgisi olmasını ve piyasa rekabetten geri kalmamasını isteyen Apple yarı fiyatından bile daha fazla indirim uyguladığı iCloud kullanıcılarını oldukça sevindirecek. Ayrıca her müşterisine ayrı ayrı kendi bilgilerinin yer aldığı mailler gönderecek. Yani, her müşteri için ayrı ayrı değerlendirme yapacak ve ücret iadesini bu bildiride yayınlayacak.  Fiyat iadesinin de açıklanması kullanıcıların çok işine yarayacak.  Kaynak: shiftdelete

iCloud Ücret İadesi Yapıyor
iCloud Ücret İadesi Yapıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz