2014 Hour of Code Apple Açıklandı

Apple kodlama ile öğrencilere ve çocuklara ücretsiz bir fırsat sunuyor. Kod 2014 atölyede bit saat içinde kodlarını tanıtıyor.

Kod atölye Apple Hour 11 Aralık Apple’ın perakende mağazalarında satışa sunulacak ve onlar da Aralık 8 ve 14 arasında yer alan Bilgisayar Bilimleri Eğitimi Haftası sırasında diğer etkinlikler düzenleyecek.

Bilgisayar Bilimleri Eğitimi Haftası 8-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Hosting atölye ve yerel Apple Store‘da diğer özel etkinlikler ile Code.org destekleniyor olacak. Kanun, bilgisayar programlama temelleri ücretsiz bir saatlik giriş için 11 Aralık’ta Apple’a katılmaları duyuruldu.

Ayrıca daha fazla Hour of Code atölye hakkında Apple ile ilgili ayrıntıları Apple’ın kendi web sitesinden öğrenebilirsiniz. Bu ay boyunca yapılacak diğer olaylar hakkında da gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Code sitesine girerek kendi dilinizde tüm ülkeler ve Türkçe dili dahil olmak üzere çeşitli aktivitelere katılabilir ve gerekli olan merakınızı giderebilirsiniz. Kendi dilinizde programlama ve kodlama öğrenmek için vakit kaybetmeden code org sitesine giriş yapabilirsiniz.

 

2014 Hour of Code Apple Açıklandı
2014 Hour of Code Apple Açıklandı

Kaynak: Code

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz