Facebook Slingshot Uygulaması Güncelleme Aldı

Facebook Slingshot uygulaması önceki Haziran ayında piyasaya çıktı. Şimdi Facebook kendi uygulamaları için büyük bir revizyon vermiş ve yeni uygulama sürümünü yeni bir dizi özellikler ile sunmaya hazırlanıyor.

Facebook’a göre, Facebook Slingshot uygulaması kullanmak şimdi daha temiz ve daha kolay olacak. Paylaşım işleri kolaylaştırmak için tasarlanmış olan uygulama Facebook ayrıca beş yeni fotoğraf filtrelesi ile gelecek.

Slingshot ile aslında arkadaşlarınızla gerçek zamanda ham anlarınızı paylaşabilirsiniz. Uygulama bu nedenle oldukça işinize yarayacak. Uygulama sizde yer oluşturmak için yola çıktı. İlk sürümünü yayımladığından beri eden büyük geribildirim tam anlamıyla edinilmiş değildi. Bugün bu uygulamayı serbest bırakmak ve kullanıma sunmak için Facebook süper heyecan duyuyor. Bu büyük güncelleme ile çok daha fazlasını yapabileceğine inancı sonsuz görünüyor.

Facebook için güncellenen Facebook Slighshot uygulaması için Facebook adresini ziyaret edebilirsiniz. Tüm ayrıntılar orada yer almaktadır.

Facebook Slingshot Uygulaması Güncelleme Aldı
Facebook Slingshot Uygulaması Güncelleme Aldı

Kaynak: Facebook, Engadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz