Android İçin Office Güncellendi

Microsoft, Android için kendi Microsoft Office uygulaması güncellediğini duyurdu ve uygulamanın son sürümü OneDrive içeriği paylaşıyor ve ayrıca Dropbox desteği için yeteneği ile birlikte geliyor.

Bu sürüm ile birlikte doğru uygulaması içinde İş için OneDrive ve OneDrive belgelere oluşturmak için yetenek ve hisse bağlantıları ekleniyor. Bir bağlantıyı paylaşmak için, basitçe iş için OneDrive veya OneDrive bir belgeyi açmaya bağlam menüsüne dokunun Paylaş’a dokunun ve daha sonra bağlantı olarak E-posta’yı seçin.

İki hafta önce daha kolay olan Dropbox kullanıcıların kendi telefonlarında ve tabletlerde Office kullanmaları için Dropbox ile bir ortaklık duyurulmuştu. O zamandan beri Word, PowerPoint ve Excel uygulamaları kolay erişim, düzenleme ve paylaşma sağlıyor. iDropbox ve Office arasında kesintisiz bağlantı sağlamak için iOS uygulamaları güncellendi.

Android için Microsoft Office son sürümü Google Play Store’dan ücretsiz indirilebilir. Aynı zamanda yenilikler hakkında gerekli bilgileri de aynı yerden sağlayabilirsiniz. Kullanarak keşfedeceğiniz yeniliklerle harika bir güncelleme sizleri bekliyor.

Android İçin Office Güncellendi
Android İçin Office Güncellendi

Kaynak: Microsoft

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz