Toyota CH-R Consept Paris’te

Toyota CH-R Consept Paris’te

Toyota’nın komsep aracı C-HR olarak adlandırılıyor ve 2014 Paris Motor Show‘da tanıtıldı. Araba şimdi konsept ancak Toyota konsept arabasının pazara getirmek istediklerinin içinde sadece bir ipucu olduğunu söylüyor. Araç aslında Nissan’ın için çok popüler araç olan Nissan Juke’u biraz andırıyor.

Toyota C-HR consept Avrupa pazarına yönelik bir araç tasarlamak için çevik ve ilgi çekici sürüş özelliklerine sahip yeni dinamik tasarım dili birleştiriyor. Toyota kompakt ambalaj ve çeviklik gerektiren araba gerekli olduğunu ve kentsel çevrede aktif müşterilerine doğru göz alıcı bir araç tasarlıyor olduğunu söyledi.

Tam bir hibrid motor kullanılacağını söylüyorlar ve daha küçük ayrıntıları diğer aracın aktarma organları konusunda sunuluyor. Herhangi bir konsept otomobil gibi, Toyota şimdiye kadar pazara araba getirmek hiçbir garantisi yok. Dışarıdan, araç konsept otomobilleri olan ve gösterişli bir durum. O kadar tuhaf ki gibi herhangi bir tasarım repliklerini görünmüyor. Bu çok güzel görünümlü bir araç ama Toyota diğer birimlerini satmaya yardımcı olmaya kalkışırsa Avrupa dışındaki pazarlara da araçlarını gönderebileceği düşünülüyor.

C – HR ‘nin işleme ve kontrol edilebilirlik olarak açıklanan tasarlarımı tamamen yeni platform oluşturuyor. 1.500 mm yüksekliğinde, 1,850 mm genişliğinde, 4,350 mm uzunluğunda ve 2.640 mm dingil mesafesine sahip olan araç 21. Yüzyılın trafik sorununda en iyi sürüş deneyimini kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.

Kaynak: gizmag.com

Toyota CH-R Consept Paris’te
Toyota CH-R Consept Paris’te
Paylaş
Önceki İçerikHuawei Ascend Y550 ile 4G’ye Uygun Fiyat
Sonraki İçerik13 MP Ön Kameralı HTC Desire Eye Görüntüleri Sızdı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz