Huawei Ascend Y550 ile 4G’ye Uygun Fiyat

Huawei Ascend Y550 ile 4G’ye Uygun Fiyat

Huawei İngiltere’de bütçe dostu 4G özellikli Ascend Y550 duyurdu. Cihaz Ekim ayının ortalarından itibaren O2 ve Amazon perakende satışta olabilecek şekilde planlandı. Aynı zamanda Kasım EE, Tesco Mobile, Carphone Warehouse ve Argos’a da geleceği söylendi.

Cihazın fiyatlandırması hakkında hiçbir şey söylenmedi ama O2 yakın zamanda listesinde yer verecek. Bunun dışında ise Amazon’da şu anda 99.99 Euro olarak cihaz listelenmiş.

Rhys Saunders, Huawei İngiltere Satış Direktörü uygun bir fiyata premium özellikler dolu bir aygıtla daha geniş bir pazara 4G bağlantı özelliğiyle gerdiklerini belirtti.  Y Serisi aralığında, Ascend Y550 oluşturdukları için gurur duyduklarını söyledi. Ascend Y550,  akıllı telefonlar için yeni veya deneyimli bir cihaz olup olmadığını göstermek için arayüzünü özelleştirdiklerini ve bunun için Emotion UI sayesinde herhangi bir yaş aralığı seviyesinde mükemmel bir giriş segmentinde bir cihaz sunduklarını da ayrıca belirtti.

Huawei Ascend Y550 yüksek seviye özellikler ile gelmiyor ama bu son derece uygun bir fiyata 4G bağlantısı kullanıcılara sunacak. Cihaz bir 4.5 inç ekran, microSD kart desteği ile 4GB dahili depolama dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 işlemci, 1GB RAM ile birlikte geliyor.

Etkili fotoğraf ve videolar için 5MP arka kamera ve 2MP ön kamera özelliklerini sunuyor. 2.000 mAh pil ve Android KitKat 4.4.2 işletim sistemine de cihazda yer verilmiş.

Kaynak: androidcentral.com

Huawei Ascend Y550 ile 4G’ye Uygun Fiyat
Huawei Ascend Y550 ile 4G’ye Uygun Fiyat
Paylaş
Önceki İçerikHTC’den Kar Dolu Haber
Sonraki İçerikToyota CH-R Consept Paris’te
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz