Sony Xperia Z3X Güçlü Kamerası ile Güçlü Bir Telefon

Sony Xperia Z3X Güçlü Kamerası ile Güçlü Bir Telefon

Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z3 son zamanlarda piyasaya sürülmüştür ve ancak başka bir süper güçlü Xperia cihaz üzerinde söylentiler duyuyoruz. Söylentiler Xperia Z3X hakkında. Eşit derecede güçlü kamera ile bir phablet kadar güçlü bir yapısı olacak gibi görünüyor.

Daha önce Sony’nin kavisli kamera sensörleri hakkında duyumlar aldık. İnsan gözünün şeklini simüle etmesi gereken kanayan kenar teknoloji çok daha gerçekçi görüntüler sağlayacaktı. Temmuz ayından beri etrafında gelişen söylentiler, bu telefonda şekil alabilir. Yani, yeni doğru nokta sensörü ile donatılmış olabilir.

Geniş F1.2 diyafram ile bir 2/3 sensör ile Sony ciddi anlamda bazı fotoğraf hayranlarının ilgi çekmek için planlar yapıyor gibi görünüyor. Ama Z3X ilgili son söylenti cihazın aslında güç kullanıcıları ile ilgili geniş bir yelpazede olabileceğini bize gösteriyor. Sadece kameralı meraklıları için oluşturulmuş kesim söz konusu olmamış.

Nitekim, Xperia Z3X lakaplı bir telefon için bilgiler bir AnTuTu listesinde su yüzüne çıkmaya başladı ve bazı detayları ile çok iyi donanım özellikleri ön plana çıkabilir. RAM’i oldukça etkileyici 4 GB, 6.2 qHD ekranı ve güçlü Adreno 430 GPU ile birleştiğinde bir Snapdragon 810 ile gelecek.

Bu söylentilerin doğru olduğunu varsayarak, Z Ultra phablet şubesinin yerine bu yeni cep telefonu Xperia hattının bir kolu olup olmadığını görmek ilginç olurdu ya da cihaz Xperia Z4’ün yerine gelecek.

Kaynak: phonearena.com

Sony Xperia Z3X Güçlü Kamerası ile Güçlü Bir Telefon
Sony Xperia Z3X Güçlü Kamerası ile Güçlü Bir Telefon
Paylaş
Önceki İçerikRoku, Android ve Windows 8.1 Kullanıcıları için Yansıtma Ekran
Sonraki İçerikZaman Kazandıracak Yeni Bir Uygulama
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz