Zaman Kazandıracak Yeni Bir Uygulama

Zaman Kazandıracak Yeni Bir Uygulama

Görünüşe göre, telefonunuzda ne kadar zaman harcadığınız belli olacak. iOS uygulamalarında zaten bulunan Moment ve Check gibi uygulamalar size küçük ekrana bakarken kaç dakika harcadığınızı kontrol edip uyarıyordu Şimdi, Android sırası geldi. OffTime adlı yeni bir uygulama kötü alışkanlıklarınızı tespit edecek ve size onları kırmak için yardımcı olacak.

OffTime Nasıl Çalışır?

Uygulama acil konular için tasarlanmıştır. Size gelen uygulamaları, aramaları, metinler ve e-postaları kapatır. Hızlı bir şekilde olanları yakalar. Böylece siz uzakta iken cevapsız aramalar ve etkinlik günlüğü dahil her şeyi dikkatli bir şekilde korur. Aynı zamanda, sizin adınıza gelen mesajlara otomatik cevap verebilir.

OffTime, çevrimdışı modunda da uygulama bazı modellerini tespit edecek kadar akıllı. Belki size iletilecek acil bir konu vardır veya size ulaşması gereken birisi vardır gibi.

Örneğin Humboldt Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada kullanıcıların kendi telefonları günde 63 defa kilidini açtığı ortaya çıktı. Uygulamayı kullandıktan sonra, bu sayı azaldı ve günde en az iki saat boyunca kullanıcılar kilit açmadı ve uygulama kullanılabilir olarak raporlandı.

Bu uygulamanın Kasım ayında başlatılacağı konuşuluyor. Ancak şuan için herhangi bir bilgi söz konusu değil. Uygulama önceki rakiplerin aksine, Kapama Süresi ile yeni iş model oluşturmaya çalışıyor olabileceği düşünülüyor. Uygulamanın amacı çalışanların iş / yaşam dengesi durumunda bir denge oluşmasını sağlamak ve bu gösteren işletmeleri hedef almak olabilir.

Kaynak: techcrunch.com

Zaman Kazandıracak Yeni Bir Uygulama
Zaman Kazandıracak Yeni Bir Uygulama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz