Mercedes SL 63 AMG Tasarımı Ve Yüksek Performans Özellikleri

Mercedes firması bu güne kadar ürettiği serilerden en özellikli ve mükemmel donanımla ürettiği SL 63 AMG modellerinin çeşitleri üretildi. Üretilen bu araçlar 2014 formula sezonunda hakim şekilde tamamlamanın başarısını kutlamak için yaratıldı. Bu araçların yüksek lüks içinde üretilmesi için bütün çalışmalar büyük titizlilikle yapıldı. Sportif duruşu ile ön planda tutulmak isteyen bu araç dinamik bir yapıda olabilmesi için yüksek mühendislik harcanmıştır.

SL 63 AMG aracının tasarımı büyük hayranlık uyandırır. Görenlerin büyük hayranlıkla bu aracı takip edebilmesi için parlak titanyum kaplı beş kollu çelik jantlara sahiptir. Üzerinde sadece AMG araçlarına özgü bir tararımla üretilen gündüz LED farları dizayn edilerek eklenmiştir. Krom kaplı çift egzoz sistemi ile sportif duruşuna ayrı bir hava katılmıştır. Ayrıca bu krom kaplı egzozların tamamlanması için çamurluklarda krom kaplanmıştır. İç tasarımında yapılan ince ayrıntılardan bir tanesi de AMG araçlara özel deri spor koltuklardır. Bu koltuklar ile kombin edilmiş özel direksiyonu araç içindeki kullanıcıya ayrı bir hava katması için tasarlanmıştır.

5.5 litrelik büyük motoru ile yüksek performansını V8 silindirli çift turbolu AMG motoru ile birleştirmiş olup 7 vitesli bir yol canavarı olarak yollara çıkacaktır.

Mercedes SL 63 AMG Tasarımı Ve Yüksek Performans Özellikleri
Mercedes SL 63 AMG Tasarımı Ve Yüksek Performans Özellikleri

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikDünyanın En Büyük Konteyner Gemisi Yollara Çıktı
Sonraki İçerikYeni Akıllı Telefon Samsung Galaxy A7 Piyasada
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz