LA Auto Showda Lüks Ve Güçlü Kamyon Dünyası

Yeni tasarım kamyonlar LA Auto  Show da yerlerini aldı. Burada buluna araçlar içinde en göze çarpan araç hiç kuşkusuz Ferrari F60 olup bu kamyon sınıfları içinde  Amerika’nın çizgisindeki hızlı ve güçlü olan kamyondur. Kamyon severlerin bir araya geldiği bu kamyon dünyasında Chevy 2R2 kavramı kamyon performans ve off-road sektöründe yüksekte olan kamyonlar arasında.

Bu LA Auto Show’da büyük ilgi gören kamyonların arasında olan başka bir kamyon ise Ford Explorer. Bu kamyon çeyrek yüzyılda ABD de yedi milyon satan kamyonlardan biridir. SUV için Ford 25. Yılını kutladı. Güncellenmiş Explorer XLT 2.3 litrelik büyük EcoBoost motoru ile yeni teknoloji ve özellikler sunuyor. 240 hp ve 2.3 litre Ecoboost ile yakıt ekonomisi bakımından oldukça verimli olduğu bir gerçektir. Tork kuvveti 300lb-ft olan (407 Nm) bu araç bu özelliği ile ne kadar güçlü olduğunu kanıtlar niteliktedir. Ayrıca daha fazla güç için bu araçların 3.5 litre Ecoboost V6 365hp gücünde olan bir seçeneği de mevcut.

Ford Explorer şasisi ve yeni lastik tasarımları ile kullanıcılarına farklı tasarımlar sunuyorlar. Bu araçların içlerinde USB sarj bağlantı noktaları ve aktif ızgara kepenkleri de bu araçlarda olmasa olmazlar içinde.

LA Auto Showda Lüks Ve Güçlü Kamyon Dünyası
LA Auto Showda Lüks Ve Güçlü Kamyon Dünyası

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikMicrosoft’un Music Fiyatları Promosyonlu Oldu
Sonraki İçerikSanal Gerçeklik Ve Sanal Oyun SMI Gözlükleri
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz