Sanal Gerçeklik Ve Sanal Oyun SMI Gözlükleri

Gerçeklik kavramını artık son hali olabilecek ve geleceğin eğlence sistemlerinin anası olacak ürün SMI Oculus Rift ile geldi. İnsan gözündeki gerçeklik kavramını yüksek görsellik ile birleştirerek sanal alemin gerçek dünyasında olmanın hissiyatını yaşatan bu ürün son zamanların en yüksek teknolojisi olma yolunda ilerliyor.

Bu ürün ile DK2 sensörleri sayesinde kullanıcının kafa hareketlerini izleyerek sanal âlemin içindeymiş hissiyatı veriyor. SMI şirketi bu cihazları gitgide geliştirmekte kararlı olduğunu yaptığı yatırımlar ile göstermektedir. VSS derneği konferanslar da Oculus Rift DK1 reklamını yaparak bu ürünün duyulması ve gelişmesi için her şeyi yapıyorlar. Oyunlar içindeki VR geliştiriciler daha gerçekçi olması ve oyunun hissedilmesi için daha büyük çalışmalara yelken açmada gecikmeyecekler.

Göz izleme teknolojisi alt yapısı ile sadece göz hareketleri ve konumlarını izleyen bu sistem bu verileri bir dizi haline dönüştürüp kullanıcının kendisini gerçek dünyada hissetmesini sağlıyor. Bu sanal dünyada insanın kendisini oynanan oyunlar içinde hissetmesi insana normal oyunlardan daha fazla haz ve adrenalin veriyor. Bu sayede bu sanal oyun sektörü daha ileri teknoloji kullanarak kendisini geliştirmek için her şeyi yapmalı çünkü gelecekteki oyunlar bu sektörde olacak ve ilerleyecek.

Sanal Gerçeklik Ve Sanal Oyun SMI Gözlükleri
Sanal Gerçeklik Ve Sanal Oyun SMI Gözlükleri

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz