BMW M4 DTM Champion Edition Duyuruldu

BMW M4 DTM Champion Edition Duyuruldu

BMW aslında Almanya’nın M4 DTM turne araba serisini bu yıl başarısını kutlamak için üretmektedir. BMW M4 DTM Champion Edition’ını özel bir baskı ile üreteceğini duyurdu.

BMW sadece Marco Wittmann yarış arabasına sembolik olarak BMW M4 DTM Champion Edition’dan 23 tane kadar üretim yapacak.

BMW M4 DTM Champion Edition’ın sadece alp beyazı sunulacak. (Münih yakınlarındaki Almanya) Garching BMW Individual Manüfaktürü münhasıran rafine edilecek özel baskı modelinin diğer imza özellikleri, aynı şekilde galip BMW M4 DTM ile yakın bağlantıları gösterecek. Otomobilin yanları boyunca siyah bir çizgi karakter yapısı ile göz alıcı şerit tasarımı ile mat siyah kaput ve bagaj kapağı ile gelecek. Standart CFRP çatıya mükemmel bir görsel tamamlayıcı olarak eklenmiş şeritlerde göz dolduracak.

Turuncu bir M böbrek ızgarası, arka çamurluklarda bir M logosu, ön kapı üzerinde 23 sayısı ve “WIT” ve arka yan camlara – DTM Şampiyonu 2014 – yazısı ile birlikte bayrak yarışına eklenmektedir. BMW M4 DTM Champion Edition da 19 inç hafif alaşım jantlar, siyah ön splitter, siyah bir etek bıçak, karbon ön kanatlar, karbon ayna kapakları, arka spoyler ve M Performans Parçaları bir karbon difüzör eki ile donatılmış olarak tasarlandı.

Kaynak:  autoblog

 

BMW M4 DTM Champion Edition Duyuruldu
BMW M4 DTM Champion Edition Duyuruldu
Paylaş
Önceki İçerikSamsung Galaxy S5 Plus Samsung’un Websitesinde Görüldü
Sonraki İçerikÜnlü Laptop Üretici Lenovo, BlackBerry’nin peşinde
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz